torstai 26. marraskuuta 2020

Ruusukaali-sardiinipasta

 


Meillä oli tämän kanssa tuoretortellineja, jotka on täytetty herkkutateilla. Yhtä hyvin kastike toimii myös esimerkiksi (täysjyvä)spagetin kanssa. Tämä ohje on kahdelle

  • 1 punasipuli suikaleina
  • 1 solovalkosipuli silppuna
  • 200 g ruusukaaleja, poista kanta ja leikkaa viipaleiksi
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 prk anjovista öljyssä, valutettuna
  • 1 rkl kapriksia
  • 2 rkl balsamico valkoviinietikkaa
  • raastettua parmesania
  • pastaa pakkauksen ohjeen mukaan keitettynä ja valutettuna
Paista kasviksia öljyssä, kunnes sipuli ja ruusukaali pehmenevät ja saavat vähän väriä. Lisää anjovikset ja kaprikset ja sekoita lämpimäksi. Lisää viinietikka, parmesan ja tilkka pastan keitinvettä ja sekoita pastaan. Tarjoa heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti