keskiviikko 6. tammikuuta 2021

Paistetut nuudelit ja kaalia

 
Laitoin tähän ruokaan joulusta jääneet salamin loput, mutta voit tehdä helposti kasvisversion jättämällä salamit pois.

  • 1 sipuli suikaleina
  • 1/4 valkokaali suikaleina
  • solovalkosipuli silppuna
  • punainen paprika suikaleina
  • chiliä silppuna
  • 50 g salamia silppuna
  • 1 tl kuminaa
  • 1 rkl öljyä
  • 1 rkl balsamico valkoviinietikkaa
  • 1 tl savupaprikajauhetta
  • prk isoja valkoisia papuja valutettuna, jos ovat suolaliemessä (jos käytät tomaattiöljyssä säilöttyjä papuja, kuten minä, lisää liemineen)
  • 1 rkl soijakastiketta
Kuumenna öljy isossa kattilassa. Lisää kasvikset, kumina ja salami ja paista sekoitellen, kunnes kaali ja sipuli pehmenevät ja saavat vähän väriä. Lisää muut aineet, sekoita ja tarjoa paistettujen nuudeleiden kera.
  • keitettyjä täysjyvänuudeleita
  • 2 rkl kookosöljyä
  • muutama rkl osterikastiketta
Paista nuudelit vasta, kun kaali on valmista. Kuumenna öljy ja paista nuudeleita täydellä teholla muutama minuutti välillä sekoitellen, kunnes saavat vähän rapeutta ja väriä. Lisää kastike ja sekoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti