keskiviikko 24. helmikuuta 2021

Paprika-munakoiso-sardiinipaistos

Paprikat paahtuvat uunissa makeiksi ja tämä on sardiinien ja oliivien ansiosta ihana suolaisen makea seos. Thaibasilikan tilalla voit käyttää tavallista basilikaa. Jos käytät tavallista paprikaa, lisää kasvisten sekaan 1/2-1 tl fenkolinsiemeniä. Tarjosin tämän kanssa vaaleaa leipää.

  • 2 punaista suippopaprikaa, poista kannat ja jaa molemmat paprikat neljään osaan
  • 1 pienehkö munakoiso kuutioina
  • chiliä silppuna
  • pari solovalkosipulia silppuna
  • kourallinen kivettömiä mustia kalamata oliiveja
  • prk sardiineja tomaattikastikkeessa
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 10 kirsikkatomaattia puolitettuna
  • 2 tl hunajaa
  • tarjoiluun leipää
  • thaibasilikaa silppuna
Sekoita kaikki aineet ja kaada laakeaan uunivuokaan tai piirakkavuokaan. Peitä foliolla ja paista 175 asteessa tunti tai kunnes kasvikset ovat pehmeitä ja mehukkaita. Poista folio, lisää basilika ja tarjoa leivän kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti