torstai 11. helmikuuta 2021

Raviolit uunissa paahdettujen parmesanpapujen ja peston kera.

Kun käytiin viimeksi Kotkan Prismassa, ostin tattiraviolien lisäksi kokeiluun myös mausteisia makkararavioleja eli nduja-mascarpone ravioleja. Jos et löydä omasta kaupastasi tällaisia, valitse ruokaan joku juustolla täytetty tuoreravioli ja paista mausteista makkaraa tai chiliä ja tofua raviolien seuraksi. Käytin ruoassa valmista vihreää pestoa, mutta paahdoin kaveriksi vähän lisää pinjansiemeniä, jotka ovat suurta herkkuani (mutta joita ei ole viime aikoina jostain syystä paljoa syöty). Koska nyt käytin kaupan valmistuotteita, ruoanlaitto oli melkein liian helppoa ja aineslistakin on meidän kokkauksiin harvinaisen lyhyt.

Ohje on kahdelle.

  • paketti ravioleja, keitä pakkauksen ohjeen mukaan, kun pavut alkavat olla valmiita
  • pussi vihreitä papuja, poista (saksilla) kuivat päät, huuhdo ja kuivaa
  • sormisuolaa
  • rkl oliiviöljyä
  • kourallinen parmesanraastetta
  • 2 rkl pinjansiemeniä
  • 2 rkl valmista vihreää pestoa
Sekoita pavut, sormisuola, öljy ja parmesan. Levitä uunipellille paperin päälle ja paista 200 asteessa 20 min tai kunnes pavut ovat melkein valmiita (saaneet vähän väriä). Lisää pinjansiemenet ja paista vielä 5 minuuttia. Sekoita pesto ja raviolit ja asettele pavut päälle ja tarjoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti