sunnuntai 28. maaliskuuta 2021

Kermainen kylmäsavulohikastike ja paistetut raviolit

Ostin (taas) Prismasta tuoreita herkkutattiravioleja. Tällä kertaa paistoin ne, sillä halusin niihin vähän suutuntumaa kermaisen kastikkeen tasapainoksi ja samaa rapsakkuutta löytyy myös pikapaistetuista broccolineista. Halutessasi voit keittää raviolit (ja käyttää muita ravioleja, jos et löydä näitä). Broccolinin tilalla voit käyttää tavallista parsakaalia (pidempi kypsennysaika) tai parsaa. Itse olen nykyisin tykästynyt broccoliniin ja pidän sitä jopa parempana kuin parsaa.

  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 sipuli silppuna
  • 1 solovalkosipuli silppuna
  • 1 punainen chili silppuna (voit jättää poiskin)
  • 150 g kylmäsavulohta silppuna
  • 1 prk kuohukermaa
  • suolaa ja pippuria
  • 1 ps broccolinia, poista kuivat päät ja halkaise paksummat varret
  • 1 pkt tuoreravioleja
  • persiljasilppua
Kuullota sipuli, valkosipuli ja chili 1 rkl öljyssä. Lisää kala ja paista, kunnes väri vaihtuu vaaleanpunaiseksi. Lisää kerma ja anna kiehua miedolla lämmöllä vähän kasaan.

Kuumenna loppu öljy wokissa tai isossa paistinpannussa kuumaksi. Lisää broccolinit ja paista muutama minuutti. Lisää pasta ja paista, kunnes kaikki ovat kauniin värisiä.

Sekoita pasta ja kastike ja lisää persilja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti