Ostin vaihteeksi punakaalia. Se sopii wokattavaksi yhtä hyvin kuin tavallinen kaali. Ehkä tykkään enemmän valkokaalista, mutta ei näissä oikeasti ihan hirveästi makueroa ole. Tällä kertaa valmistin kikherneet rapsakoiksi uunissa, mutta jos on kiire, voit paistaa kikherneet pikaisesti yhdessä nuudelien kanssa. Kananmunaa ei ole pakko käyttää, jos haluat ruoasta täysin vegaanista. Jos taas et tosiaankaan halua vegaanista ruokaa, paista ruokaan mukaan kanaa tai kalaa ja lisää ne siinä vaiheessa, kun lisäisit kikherneet. Retiisit voit jättää poiskin...minä laitoin niitä tähän, koska olin sattunut ostamaan niitä ja alkoivat jo puskea ituja.
- 3 rkl sesamöljyä
- 1 sipuli suikaleina
- 1 solovalkosipuli silppuna
- pieni punakaali suikaleina
- viipaloituja herkkusieniä
- viipaloituja retiisejä
- 3 rkl kalakastiketta
- 1 rkl tamarindkastiketta
- 2 tl hunajaa
- 2 rkl maapähkinävoita
- 1 rkl balsamico valkoviinietikkaa
- 1 dl vettä
- 1 muna
- prk kikherneitä valutettuna
- 2 tl savupaprikajauhetta
- sormisuolaa
- (täysjyvä)nuudeleita keitettynä pakkauksen ohjeen mukaan
- punaista chiliä silppuna
- inkivääriä silppuna
- korianteria silppuna
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti