perjantai 23. huhtikuuta 2021

Paistettua lohta, parsagnoccheja ja sitruunatillijugurttia


Ostin taas pussin gnoccheja ja paistoin ne, kuten viimeksikin. En pidä niiden koostumuksesta keitettynä, jos ovat sinun suuhusi sopivia, voit tietysti keittääkin ne. Tai jos et halua syödä italialaisia gnoccheja, keitä suomalaisia perunoita ja paista ne parsan kera.

  • pala lohta, poista nahka ja suikaloi
  • suolaa, pippuria, voita paistamiseen (minä käytin valmista wasabi-sesam maustesekoitusta, mutta suola ja pippuri toimivat ihan yhtä hyvin, voit silloin halutessasi lisätä paistovaiheessa mustia ja/tai vaaleita sesaminsiemeniä voin sekaan)
Paista lohipalat kauniin värisiksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
  • solovalkosipuli silppuna
  • nippu parsaa suupaloina
  • pussi gnoccheja
  • öljyä
  • sormisuolaa
Kuumenna öljy wokissa. Paista valkosipulia, parsaa ja gnoccheja täydellä kuumuudella, kunnes parsa on napakan kypsää ja ainekset kauniin värisiä. Mausta suolalla
  • 2 dl jugurttia
  • 3 rkl sitruunamehua
  • prk tilliä silppuna
  • rkl majoneesia
  • 2 tl hunajaa
  • mustapippuria
Sekoita aineet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti