lauantai 3. huhtikuuta 2021

Tryffeliperunalastuilla maustettua munakasta ja paistettua parsaa

 

Tryffeliperunalastut ovat ylellinen herkku ja sopivat pääsiäismunakkaan päälle. Näitä löytyy ainakin Prismoista ja joistakin S-marketeista.

  • 4 munaa
  • 0,5 dl vettä
  • suolaa, mustapippuria
  • voita ja oliiviöljyä paistamiseen
  • vihreää parsaa suupaloina (poista kuivat kannat)
  • solovalkosipuli silppuna
  • kourallinen murskattuja tryffeliperunalastut.
Kuumenna voita ja öljyä kahdessa paistinpannussa. Sekoita munat, vesi ja mausteet. Laita toiseen kuumaan pannuun kananmunaseos, paista viitisen minuuttia ja käännä munakkaan toinen puolikas toisen päälle. Ripota päälle perunalastut. Paista parsat ja valkosipuli toisessa pannussa. Tarjoa hyvän leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti