En tiedä, onko tämä varsinainen resepti, kun on niin perushelppoa ruokaa kuin voi olla, mutta tässä nyt kuitenkin ohje. Helppoa ja herkullista, kuten yleensäkin meillä!
- lohimedaljonki / syöjä
- mausteeksi suolaa ja pippuria (itse tosin käytin valmista suola-wasabi-sesaminsiemensekoitusta)
- voita paistamiseen
Paista medaljongit kypsiksi voissa, mausta makusi mukaan.
- nippu vihreää parsaa, poista kuivat kannat ja pilko suupaloiksi
- solovalkosipuli silppuna
- reilusti oliiviöljyä paistamiseen
- kourallinen vastaraastettua parmesania
- tilkka tryffeliöljyä
Kuumenna öljy kuumaksi ja paista parsaa ja valkosipulia, kunnes parsa on napakan kypsää. Pirskota tryffeliöljy päälle ja lisää lopuksi parmesanraaste.
- jauhoisia perunoita (meillä puikula)
- sipuli silppuna
- suolaa, muskottia
- loraus maitoa
Keitä perunoita ja sipulia vedessä, kunnes perunat ovat kypsiä. Kaada keitinvesi pois, lisää loraus maitoa ja mausteet ja soseuta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti