tiistai 25. toukokuuta 2021

Lohta, valkosipuliparmesanparsaa ja sipulimuusia

En tiedä, onko tämä varsinainen resepti, kun on niin perushelppoa ruokaa kuin voi olla, mutta tässä nyt kuitenkin ohje. Helppoa ja herkullista, kuten yleensäkin meillä!

  • lohimedaljonki / syöjä
  • mausteeksi suolaa ja pippuria (itse tosin käytin valmista suola-wasabi-sesaminsiemensekoitusta)
  • voita paistamiseen 
Paista medaljongit kypsiksi voissa, mausta makusi mukaan.
  • nippu vihreää parsaa, poista kuivat kannat ja pilko suupaloiksi
  • solovalkosipuli silppuna
  • reilusti oliiviöljyä paistamiseen
  • kourallinen vastaraastettua parmesania
  • tilkka tryffeliöljyä
Kuumenna öljy kuumaksi ja paista parsaa ja valkosipulia, kunnes parsa on napakan kypsää. Pirskota tryffeliöljy päälle ja lisää lopuksi parmesanraaste.
  • jauhoisia perunoita (meillä puikula)
  • sipuli silppuna
  • suolaa, muskottia
  • loraus maitoa
Keitä perunoita ja sipulia vedessä, kunnes perunat ovat kypsiä. Kaada keitinvesi pois, lisää loraus maitoa ja mausteet ja soseuta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti