keskiviikko 2. kesäkuuta 2021

Grillin ääressä



Grillattiin tänään mausteista makkaraa. Jos et syö makkaraa, grillaa kanaa, lohta tai tofua. Ketsupin ja sinapin tilalle tein chili-tahinitahnaa.

  • grillattua makkaraa
  • rapeaa salaattia revittynä suupaloiksi
  • kuutioitua kurkkua
  • kirsikkatomaatteja puolitettuna
  • oliiviöljyä
  • ripaus suolaa ja mustapippuria
  • rkl balsamico viinietikkaa
  • prk luonnonjugurttia
  • 3 rkl tahinia
  • rkl chilikastiketta
  • rkl sitruunamehua
  • rkl hunajaa
  • solovalkosipuli silppuna
  • (porkkana)rieskaa
Sekoita keskenään jugurtti, tahini, chilikastike, sitruunamehu, hunaja ja valkosipuli ja anna maustua jääkaapissa tunti tai pari. Sekoita salaatti, kurkku ja tomaatit. Mausta suolalla, pippurilla ja viinietikalla. Lisää reilusti oliiviöljyä ja sekoita. Anna maustua tunnin verran huoneenlämmössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti