tiistai 1. kesäkuuta 2021

Kukkakaalia ja vihreitä papuja caesar kastikkeella

  • kukkakaali kukintoina, kukinnot ohuina suikaleina
  • vihreitä papuja, poista kuivat päät
  • 1 solovalkosipuli silppuna
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 prk sardiineja tomaattikastikkeessa
  • 4 rkl majoneesia
  • 1 tl dijon sinappia
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • tl hunajaa
  • tl chilikastiketta
  • 2 rkl sitruunamehua
  • kourallinen raastettua parmesania
  • 4-6 viipaletta saaristolaisleipää kuutioina
  • 1 tl rosmariinia
Sekoita keskenään majoneesi, sinappi,  viinietikka, hunaja, chilikastike ja sitruunamehu. Kuumenna rkl öljyä ja paista kovalla lämmöllä kukkakaalia, papuja ja valkosipulia, kunnes saavat vähän väriä ja ovat napakan kypsiä. Lisää sardiinit ja paista vielä hetki, kunnes sardiinien rakenne menee rikki. Paista leivät lopussa öljyssä rosmariinin kanssa rapeaksi. Yhdistä kaikki aineet ja tarjoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti