maanantai 14. kesäkuuta 2021

Herkkusieniä ja kikherneitä tulisessa valkosipulikastikkeessa

  • 1 rkl öljyä
  • 2 solovalkosipulia silppuna
  • 1 punasipuli suikaleina
  • 5 cm pala inkivääriä, kuori ja hienonna
  • 4 punaista chiliä silppuna
  • kourallinen kirsikkatomaatteja puolitettuina
  • 2 tl fariinisokeria
  • 2 rkl balsamico valkoviinietikkaa
  • rkl soijakastiketta
  • 2 rkl kalakastiketta
  • 200 g herkkusieniä viipaleina
  • prk kikherneitä valutettuna
  • tuoretta korianteria
  • tarjoiluun porkkanarieskaa tai muuta leipää tai keitä riisiä
Paista valkosipulia, punasipulia, inkivääriä ja chiliä öljyssä keskilämmöllä, kunnes pehmenevät. Lisää tomaatit, sokeri, viinietikka, kalakastike, kikherneet ja soijakastike ja keitä sekoitellen, kunnes kastike saostuu. Lisää sienet ja kuumenna täydellä teholla muutama minuutti, sekoita koko ajan. Lisää lopuksi korianteri. Tarjoa leivän kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti