lauantai 12. kesäkuuta 2021

Misokukkakaalia ja couscousta

Minä tarjosin tämän kanssa paistettua makkaraa, mutta yhtä hyvin kävisi lohi, kana tai tofu.

  • isohko kukkakaali kukintoina
  • 1,5 rkl misotahnaa
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1,5 rkl soijakastiketta
  • 1 solovalkosipuli silppuna
  • 1 rkl chilikastiketta
  • 1/2 tl sormisuolaa
  • mustapippuria
Laita kukkakaali uunipellille leivinpaperin päälle. Sekoita muut aineet ja levitä kukkakaalin päälle. Paista 200 asteessa 40 min tai kunnes kukkakaali on kypsää, mutta vielä napakkaa eli älä kypsennä muhennokseksi.
  • täysjyväcouscousia kahden hengen annos, kypsennä pakkauksen ohjeen mukaan
  • vajaa rkl voita
  • paistettua makkaraa tms
Sekoita voi valmiiseen couscousiin, lisää kukkakaali ja sekoita hyvin. Tarjoa makkaran kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti