maanantai 7. kesäkuuta 2021

Juustokohokas ja viinietikkaiset herkkusienet

Tänään tuhottiin kananmunia, koska niitä nyt sattui olemaan liikaa menossa vanhaksi. Aamupäivällä leivoin kakkua ja nyt sitten syötiin kohokasta. Kohokkaan ohje löytyy täältä. Kohokkaan seuraksi paistoin sipulia, valkosipulia ja herkkusieniä ja maustoin ne balsamico viinietikalla. Hyvää (ja ei niin kevyttä) kesäruokaa.

  • oliiviöljyä
  • herkkusieniä viipaleina
  • punasipuli viipaleina
  • solovalkosipuli silppuna
  • rkl balsamico punaviinietikkaa
  • sormisuolaa
Paista kasviksia oliiviöljyssä, kunnes pehmenevät. Lisää viinietikka ja suola ja tarjoa kohokkaan kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti