perjantai 11. kesäkuuta 2021

Kerma-sipulimuhennetut perunat, paistettua lohta ja broccolinia

  • 800 g keitettyjä perunoita
  • 1 sipuli silppuna
  • 1 solovalkosipuli silppuna
  • oliiviöljyä
  • 1 rkl jauhoja
  • 1 prk kuohukermaa
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1 rkl dijonsinappia
  • hienonnettua tilliä
  • mustapippuria, sormisuolaa
  • lohimedaljonki / ruokailija
  • sesaminsiemeniä, suolaa ja pippuria
  • nippu broccolinia pestynä ja poista kuivat kannat
Kuori ja viipaloi kylmät perunat. Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä. Lisää jauhot ja kerma ja kiehauta. Anna hautua miedolla lämmöllä välillä sekoitellen, kunnes vähän sakenee. Lisää perunat ja anna lämmetä. lisää sitruunamehu, sinappi ja tilli. Mausta suolalla ja pippurilla. Paita lohet kypsiksi sesaminsiementen kanssa öljyssä, Mausta. Paista broccolini täydellä teholla öljyssä, kunnes broccolini on napakan kypsää. Sekoita broccolini perunakermaan ja tarjoa lohen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti