lauantai 26. kesäkuuta 2021

Paistettua kylmäsavulohta ja parsaa


 Tämä pieni suolapala oli juuri täydellinen hellepäivän ateria. Ohje on kahdelle.

  • 1 kerä rapeaa salaattia revittynä suupaloiksi
  • 1 rkl balsamico valkoviinietikkaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • mustapippuria
Sekoita ja anna maustua muun ruoanlaiton ajan.
  • uusia perunoita, keitä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 punasipuli suikaleina
  • 1 solovalkosipuli silppuna
  • 1 punainen chili silppuna
  • nippu parsaa, poista kovat kannat ja leikkaa suupaloiksi
  • rkl sitruunamehua
  • 150 g kylmäsavulohta silppuna
  • sormisuolaa
  • silputtua tilliä
Kuumenna öljy wokissa ja paista sekoitellen punasipulia, valkosipulia, chiliä ja parsaa, kunnes parsa on napakan kypsää. Käännä levy pois päältä. Lisää sitruunamehu ja lohi ja paista hetki sekoitellen, kunnes lohi muuttuu vaaleanpunaiseksi. Mausta suolalla ja tillillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti