torstai 22. heinäkuuta 2021

Sadonkorjuupasta

 


Saimme naapurista tuoreita kasviksia eilen. Halusin syödä tämän ensimmäisen kotimaisen herkkusadon siten, että tuoreet kasvikset saavat loistaa. Ja hyväähän tämä tietysti oli!

  • iso kesäkurpitsa viipaleina (jos kesäkurpitsassa on isoja siemeniä, poista pehmeät keskiosat viipaleista
  • pari kourallista lehtikaalia, salviaa ja lehtipersiljaa silppuna
  • 1 rkl valkosipulia silputtuna
  • 2 rkl balsamico valkoviinietikkaa
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • suolaa, mustapippuria
Sekoita ja anna marinoitua muutama tunti.
  • tuoretortellineja (meillä juustotäytteisiä) keitettynä pakkauksen ohjeen mukaan
  • kourallinen pinjansiemeniä
  • kourallinen parmesanraastetta
Kuumenna wok tai iso paistinpannu. Lisää pinjansiemenet ja paista kuumalla kuivalla pannulla sekoitellen, kunnes saavat vähän väriä. Nosta sivuun odottamaan. Paista kesäkurpitsoja marinadeineen täydellä teholla sekoitellen, kunnes kasvikset saavat vähän väriä. Lisää pasta ja pinjansiemenet ja sekoita. Tarjoa parmesanin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti