Minä tein burritokset kanasta, mutta toimivat yhtä hyvin tofulla tai lohella. Täytyy itsekin kokeilla joskus lohella, voin kuvitella herkullisen maun suussani! Tortillat ostin valmiina, nämä ovat maissi-vehnätortilloja, jotka ovat koostumukseltaan tosi hyviä.
- 350 g kanafileitä, leikkaa saksilla suupaloiksi (tai lohikuutioita tai tofua)
- 1 rkl oreganoa
- 2 rkl sesamöljyä
- solovalkosipuli silppuna
- 1 rkl chipotlechilikastiketta tai 1 tl savupaprikajauhetta
- 1 rkl hunajaa
- suolaa oman maun mukaan
Sekoita ja anna marinoitua jääkaapissa pari tuntia. Nosta lämpimään n. 30 min ennen paistamista.
- tortilloja, lämmitä
- 1 prk kreikkalaista jugurttia / smetanaa / ranskankermaa
- pari kypsää avocadoa muhennettuna
- punasipuli silppuna
- solovalkosipuli silppuna
- chiliä silppuna
- 4 rkl limemehua
- salaattia revittynä
- kirsikkatomaatteja puolitettuna
- tuoretta korianteria silppuna
Sekoita keskenään avocado, punasipuli, valkosipuli, chili, lime, korianteri ja jugurtti. Levitä tortilloille kanaa, avocadotahnaa, salaattia ja tomaatteja ja tarjoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti