maanantai 20. syyskuuta 2021

Kukkakaali-tofunuudelit

 
Käytin tähän loput kaappiin jääneet riisinuudelit. Ne eivät ole suurta herkkuani, joten ne ovat jääneet käyttämättä, yleensä syön mieluummin täysjyvänuudeleita. No, pakkohan nämäkin on syödä, ettei tarvitse heittää ruokaa pois ja eivät ne missään nimessä pahoja ole!

  • 2 rkl sesamöljyä
  • isohko kukkakaali ohuina siivuina ja siivut paloiteltuna siten, että mahtuvat wokiin paistumaan
  • sipuli suikaleina
  • solovalkosipuli silppuna
  • prk kookoskermaa
  • 2 rkl maapähkinävoita
  • 4 rkl kalakastiketta
  • 1 rkl vihreää thaichilitahnaa
  • pkt thaimaustettuja tofupaloja
  • punaista chiliä silppuna
  • inkivääriä silppuna
  • korianteria silppuna
  • suolapähkinöitä
  • nuudeleita keitettynä pakkauksen ohjeen mukaan
Kuumenna öljy wokissa. Lisää kukkakaali, sipuli ja valkosipuli ja paista kuumalla lämmöllä sekoitellen, kunnes kukkakaali on napakan kypsää. Lisää kookoskerma, maapähkinävoi, kalakastike, chilitahna ja tofu ja anna kiehahtaa. Lisää muut aineet ja tarjoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti