Tässä taas nautitaan naapurista saatuja tuoreita kasviksia. Kirvelit ja maa-artisokka ovat siis kotoisin kilometrin päästä, muut aineet ovat kaupasta. Voit tarjota muusin kanssa mitä haluat, meillä oli loimulohta ja kaupan katkarapusalaattia ja parsakaalia.
- 400 g maa-artisokkaa pestynä tai kuorittuna
- 400 g perunaa pestynä tai kuorittuna
- 1 solovalkosipuli kuorittuna ja puolitettuna
- loraus maitoa
- rkl voita
- ripaus muskottia
- mustapippuria ja suolaa oman maun mukaan
- dl silputtua tuoretta kirveliä
Keitä maa-artisokkaa, perunaa ja valkosipulia kiehuvassa vedessä, kunnes ovat kypsiä. Soseuta maidon, voin ja mausteiden kera. Lisää kirveli ja sekoita.
- loimulohta
- katkarapusalaattia
- kypsennetty parsakaali kukintoina, mausta tilkalla tryffeliöljyä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti