torstai 11. marraskuuta 2021

Kirvelillä maustettu maa-artisokka-perunamuusi ja vähän muutakin

 


Tässä taas nautitaan naapurista saatuja tuoreita kasviksia. Kirvelit ja maa-artisokka ovat siis kotoisin kilometrin päästä, muut aineet ovat kaupasta. Voit tarjota muusin kanssa mitä haluat, meillä oli loimulohta ja kaupan katkarapusalaattia ja parsakaalia.

  • 400 g maa-artisokkaa pestynä tai kuorittuna
  • 400 g perunaa pestynä tai kuorittuna
  • 1 solovalkosipuli kuorittuna ja puolitettuna
  • loraus maitoa
  • rkl voita
  • ripaus muskottia
  • mustapippuria ja suolaa oman maun mukaan
  • dl silputtua tuoretta kirveliä
Keitä maa-artisokkaa, perunaa ja valkosipulia kiehuvassa vedessä, kunnes ovat kypsiä. Soseuta maidon, voin ja mausteiden kera. Lisää kirveli ja sekoita.
  • loimulohta
  • katkarapusalaattia
  • kypsennetty parsakaali kukintoina, mausta tilkalla tryffeliöljyä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti