perjantai 12. marraskuuta 2021

Myskikurpitsa-mustapapunachos

 


Nachot eri tavoilla ovat kaikki suurta herkkua, tällä kertaa nautiskeltiin myskikurpitsalla. Halutessasi voit vaihtaa mustapavut joihinkin muihin papuihin, esim kidneypapuihin.

  • 1 myskikurpitsa kuorittuna ja pieninä kuutioina
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • solovalkosipuli silppuna
  • 1 tl korianterijauhetta
  • 1 tl kuminaa
  • 1 tl savupaprikajauhetta
  • tuoretta chiliä, poista kannat ja puolita
  • suolaa
  • punasipuli lohkoina
  • 1 pkt mustapapuja valutettuna
  • 1 dl juustoraastetta
  • 1 dl valmista tomaattisalsaa
  • tortillalastuja
  • tuoretta korianteria silppuna
Sekoita kaikki aineet punasipuliin asti keskenään. Kuumenna uuni 200 asteeseen ja paista aineksia uunipellillä leivinpaperin päällä 30 min tai kunnes kurpitsa pehmenee. Ota pois uunista ja sekoita aineksiin mustapavut ja salsa. Laita tortillalastut leivinpaperin päälle, kaada päälle kasvisseos ja ripota päälle juustoraaste. Paista 10 -15 min tai kunnes juusto sulaa. Ripota korianteri valmiin ruoan päälle ja tarjoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti