lauantai 12. maaliskuuta 2022

Gnoccheja, makkaraa ja friteerattua salviaa


Jos joskus tarvitsee tehdä ruokaa nopeasti, tässä on herkullinen pikaruoka!

  • 3 rkl oliiviöljyä
  • kourallinen salvianlehtiä
  • 1 punasipuli suikaleina
  • 1 solovalkosipuli silppuna
  • 1 chili silppuna
  • herkkusieniä viipaleina
  • pussi gnochheja
  • pkt mausteista makkaraa paloina
  • 2 tl tryffeliöljyä
  • mustapippuria
Kuumenna oliiviöljy kuumaksi ja paista salvianlehtiä, kunnes ne vähän käpertyvät ja muuttuvat tummanvihreiksi. Nosta talouspaperille valumaan.

Lisää öljyyn kasvikset ja sienet ja paista muutama minuutti. Lisää gnochhit ja makkara ja paista, kunnes kaikki ovat lämpimiä ja saaneet vähän väriä. Mausta tryffeliöljyllä ja mustapippurilla. Murskaa friteeratut salviat ruoan sekaan ja tarjoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti