lauantai 19. maaliskuuta 2022

Kermaista rosmariinikanaa, paahdettuja perunoita ja vihreitä papuja

 

  • 400 g kanan sisäfileitä, leikkaa suupaloiksi
  • tl rosmariinia
  • rkl oliiviöljyä
  • rkl hunajaa
  • rkl balsamico valkoviinietikkaa
  • rkl chilikastiketta
  • rkl soijakastiketta
Sekoita ja anna maustua jääkaapissa pari tuntia.
  • 1 sipuli silppuna
  • 1 solovalkosipuli silppuna
  • pussi vihreitä papuja, poista kuivat päät
  • perunoita, leikkaa lohkoiksi
  • oliiviöljyä
  • sormisuolaa
  • prk kermaa
Sekoita perunat, pavut ja pari rkl öljyä. Levitä uuninpellille paperin päälle, mausta sormisuolalla ja paista 200 asteessa kauniin värisiksi ja kypsiksi.

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä. Lisää kanat ja jatka paistamista, kunnes kanat ovat kauniin värisiä. Lisää kerma ja tilkka vettä ja anna hautua miedohkolla lämmöllä, kunnes kastike vähän sakenee ja kanat ovat kypsiä. Tarjoa perunoiden kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti