maanantai 28. maaliskuuta 2022

Lohi-kukkakaalignocchit

 

Jos kaipaat pikaruokaa, suosittelen kaupan valmiita gnoccheja paistettuna. Ne valmistuvat kyllä keittämälläkin nopeasti, mutta itse en pidä niistä keitettynä lainkaan. Paistettuna koostumus pysyy kiinteänä. Lohen voit vaihtaa tofuun tai vaikkapa valmiiksi paistettuun kanaan tai lihaan.

  • oliiviöljyä
  • sipuli suikaleina
  • valkosipulia silppuna
  • chiliä silppuna
  • kukkakaali kukintoina ja kukinnot viipaloituina ohuiksi viipaleiksi
  • pussi valmiita gnoccheja
  • kylmäsavulohta silppuna
  • tilliä silppuna
  • parmesanraastetta
  • mustapippuria, sormisuolaa
  • tryffeliöljyä
Kuumenna öljy wokissa. Paista sipulia, valkosipulia, chiliä ja kukkakaalia melko voimakkaalla lämmöllä välillä sekoitellen, kunnes kukkakaali pehmenee vähän ja alkaa saada väriä. Lisää gnocchit ja jatka paistamista muutama minuutti. Lisää lohi ja paista välillä sekoitellen, kunnes lohen väri muuttuu vaaleanpunaiseksi ja gnocchit saavat vähän väriä. Nosta liedeltä, lisää muut aineet ja sekoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti