perjantai 15. huhtikuuta 2022

Lämmin papu-sardiinisalaatti

En ole mikään suuri salaattien ystävä, mutta näin puolilämpimänä salaatti menee hyvinkin.

  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 punasipuli suikaleina 
  • 1 solovalkosipuli silppuna
  • vihreitä papuja, poista kovat päät
  • chiliä silppuna
  • prk sardiineja tomaattiliemessä
  • prk valkoisia suuria papuja valutettuna
  • 2 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • kourallinen kivettömiä kalamataoliiveja
  • 1 rkl balsamicoviinietikkaa
  • 2 tl dijonsinappia
  • mustapippuria
  • 1 tl rosmariinia
  • vaaleaa vähän kuivunutta leipää, kuutioi
  • 2 rkl voita
  • salaatinlehtiä
Paista leipäpalat voissa kauniin värisiksi.

Paista vihreitä papuja, sipulia, valkosipulia ja chiliä öljyssä, kunnes sipuli ja pavut pehmenevät ja saa vat vähän väriä. Lisää valkoiset pavut ja paista sekoitellen muutama minuutti, kunnes pavut vähän kuivuvat. Lisää muut aineet leipään asti ja paista hetki sekoitellen. Sekoita salaatinlehdet ja muut ainekset ja tarjoa leivän kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti