torstai 12. toukokuuta 2022

Rapsakkaa tofua ja nuudelit tomaatti-paprikakastikkeessa

Tofun paistaminen rapeaksi vie jonkin verran aikaa, mutta kannattaa! Halutessasi voit keittää riisiä nuudeleiden tilalle...ja tietysti vaihtaa tofun vaikka kanaa tai loheen...mutta sitten ruoan nimikin vaihtuu :)

  • pkt tofua, kuivaa talouspaperilla hyvin ja kuutioi
  • oliiviöljyä
  • sipuli silppuna
  • solovalkosipuli silppuna
  • chiliä silppuna
  • prk tomaattimurskaa
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 5 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja (öljyssä säilöttyjä) silppuna
  • prk kookosmaitoa
  • 1 paprika kuutioina
  • pussi vihreitä papuja, poista kannat
  • hunajaa, suolaa, pippuria
  • täysjyvänuudeleita, keitä pakkauksen ohjeen mukaan
  • tilliä tai basilikaa silppuna
Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla. Lisää pavut ja tofupalat. Paista 20 min, käännä tofut puolivälissä. Tofun pitää ruskistua, mutta ei palaa...onnistuu keskilämmöllä...alenna lämpöä tarvittaessa, jotta pystyt noudattamaan paistoaikaa. Jos pavut alkavat tummua liikaa, nosta ne pois pannulta ja laita kastikkeen sekaan.

Kuullota sipuli, chili ja valkosipuli öljyssä. Lisää paprika ja paista hetki. Lisää tomaatit ja kookosmaito ja anna hautua miedolla lämmöllä, kunnes tofut ovat valmiita. Mausta hunajalla, suolalla, pippurilla ja yrteillä.

Sekoita kaikki aineet ja tarjoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti