Ostin Kotkasta Galetten loistavia briossihotdog sämpylöitä ja niitä syötiin tänään kukkakaalitäytteellä.
- 1 kukkakaali kukintoina ja kukinnot leikattuna ohuiksi viipaleiksi
- 4 rkl sesamöljyä
- 1 tl mustapippuria
- 1 tl timjamia
- 1 tl oreganoa
- 1 tl savupaprikajauhetta
- 1/2 tl suolaa
- 2 rkl chilikastiketta
Sekoita ja anna maustua jääkaapissa joitakin tunteja
- 1 prk ranskankermaa
- pari rkl majoneesia
- 1 hienonnettu suolakurkku
- 1 rkl limemehua
- 1 rkl chilikastiketta
- raastettua parmesania
Sekoita ja anna maustua jääkaapissa joitakin tunteja
- öljyä
- sipuli suikaloituna
- solovalkosipuli silppuna
- hotdog sämpylöitä
Kuumenna öljy wokissa, lisää sipuli, valkosipuli ja kukkakaalit marinadeineen ja paista täydellä teholla sekoitellen, kunnes kasvikset pehmenevät. Lusikoi lämmitettyjen sämpylöiden väliin ja nauti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti