lauantai 22. lokakuuta 2022

Täytetyt pitaleivät

Oletko kokeillut Lidlin paistopisteen pitaleipiä? Mielestäni ne ovat erittäin hyviä! Tänään täytin leivät rapsakalla kanalla, mutta voit vaihtaa kanan tilalle lohen / tofua.

  • kanan rintafileitä suupaloiksi saksittuna
  • 4 rkl hoisinkastiketta
  • 1 rkl balsamico valkoviinietikkaa
  • 2 rkl kalakastiketta
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 2 tl hunajaa
Sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi.
  • 1 dl täysjyvävehnäjauhoja
  • 1 muna
  • sesamöljyä
  • 1 sipuli suikaleina
  • 1 solovalkosipuli silppuna
  • 1 kukkakaali kukintoina, kypsennettynä
  • inkivääriä silppuna
  • punaista chiliä silppuna
  • tuoretta korianteria silppuna
  • majoneesia
  • pitaleipiä
Nosta kanat marinadista (säästä marinadi) ja sekoita kanat kananmunan kanssa. Laita vehnäjauhot pussiin, ravistele, kunnes kanat ovat jauhon peitossa. Paista kypsiksi ja kauniin värisiksi sesamöljyssä.

Paista sipulia ja valkosipulia öljyssä, kunnes pehmenevät ja saavat vähän väriä. Lisää ylijäänyt kanan marinadi ja keitä sekoitellen muutama minuutti. Lisää kukkakaalit ja sekoittele lämpimäksi.

Lämmitä pitat ja täytä ne kanalla, sipuli-kukkakaaliseoksella, chilillä, korianterilla, inkiväärillä ja majoneesilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti