Me söimme kaalisalaatin grillattujen makkaroiden ja leivän kera. Käytiin taas lasihuoneessa grillaamassa, eli leivät saatiin lämpimiksi ja makkarat paistettua ilman sähköä. Salaatin vedenkeitto vei alle minuutin mikrossa.
- 600 g valkokaalia suikaleina
- 2 porkkanaa kuorittuna ja raasteena
- 2 jalapenoa tai muuta chiliä silppuna
- 1 punasipuli suikaleina
- 1 solovalkosipuli silppuna
- 1 tl oreganoa
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 tl hunajaa
- 2 dl vettä
- 1/2 dl balsamico valkoviinietikkaa
- 1 rkl paahteista sesamöljyä
Kiehauta vesi. Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna maustua kylmässä vähintään kaksi tuntia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti