lauantai 7. tammikuuta 2023

Anjovisperunat ja tillikastike

 

Sähköä säästetään edelleen ja tämä tehtiin retkikeittimellä ja mikrossa. Eipä tässä ruoassa tosin paljoa kypsennettävää ollutkaan.

  • parsakaali kukintoina, kypsennettynä (mikrossa)
  • 1 rkl voita
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 sipuli silppuna
  • 1 solovalkosipuli silppuna
  • 1 pun chili silppuna
  • valmiiksi keitettyjä pariisinperunoita (S-marketista)
  • prk anjovista liemineen
  • suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan 
  • 2 dl kreikkalaista jugurttia
  • tl dijon sinappia
  • silputtua tilliä
Kuumenna voi ja öljy paistinpannulla. Lisää sipuli, valkosipuli ja chili ja paista ä, kunnes pehmenevät. Lisää perunat ja paista, kunnes saavat vähän väriä. Lisää parsa ja anjovikset ja sekoittele, kunnes anjovis sulaa.

Sekoita jugurtti, sinappi ja tilli keskenään ja tarjoa perunapaistoksen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti