tiistai 21. maaliskuuta 2023

Kaalia ja pekonia wokissa

 
Tänään en jaksanut tehdä mitään monimutkaista, joten nyt vaan vähän pilkottiin ja paistettiin. Me söimme tämän ruoan perunarieskan kera, mutta voit keittää nuudeleita tai riisiä tai syödä jotain muuta leipää. Pekonin voit vaihtaa savutofuun.

  • 2 rkl sesamöljyä
  • pkt pekonia silppuna
  • sipuli silppuna
  • solovalkosipuli silppuna
  • puolikas valkokaalia silppuna
  • rkl vaaleita sesaminsiemeniä
  • pari rkl vettä
  • 1 rkl soijaa
  • 1 rkl balsamico valkoviinietikkaa
  • 1 rkl kalakastiketta
  • punaista chiliä silppuna
  • tuoretta korianteria silppuna
  • tarjoiluun leipää 
Kuumenna öljy wokissa ja paista pekoni rapeaksi. Lisää sipuli, valkosipuli ja kaali ja paista muutama minuutti. Lisää sesaminsiemenet ja paista vielä hetki. Lisää vesi, soija, viinietikka ja kalakastike ja paista sekoitellen, kunnes kaali ja sipuli pehmenevät. Mausta chilillä ja korianterilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti