perjantai 20. lokakuuta 2023

Omenainen juustokakku

 
Täällä taas herkutellaan naapurista saaduilla antimilla. Herkullinen omenahillo toimii hienosti juustokakun mausteena.

  • 12 täysjyvädigestivekeksejä
  • 0,5 dl juoksevaa leivontamargariinia
  • 2 dl omenahilloa
  • rkl perunajauhoja
  • 2 munaa
  • dl sokeria
  • 2 tl vanilliinisokeria
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • prk ranskankermaa
Laita irtopohjavuoan pohjalle pohjan muotoiseksi leikattu pala leivinpaperia.

Murskaa keksit hienoksi ja sekoita niihin margariini. Levitä vuokaan leivinpaperin päälle. Sekoita keskenään omenahillo ja perunajauhot. Levitä varovasti keksipohjalle. Sekoita keskenään muut aineet ja levitä omenahillon päälle. Paista 200 asteessa kunnes päällys on jähmettynyt ja saanut vähän väriä (30-40 min). Tarjoa jäähtyneenä, mielellään jääkaappikylmänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti