- 1 tl kuminaa
- 1 sipuli silppuna
- solovalkosipuli silppuna
- chiliä silppuna
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 dl hienonnettua hapankaalia
- muutama iso punajuuri kuorittuna ja pieninä kuutioina
- juuriselleriä kuorittuna ja kuutioina
- palsternakka kuorittuna ja kuutioina
- perunaa kuorittuna ja kuutioina
- 1 prk tomaattimurskaa
- tl meiramia
- 2 tl savupaprikajauhetta
- 2 rkl balsamico punaviinietikkaa
- 2 laakerinlehteä
- dl belugalinssejä
- 6 dl vettä
- pari tl hunajaa, suolaa ja mustapippuria
- tarjoiluun turkkilaista jugurttia
Kuullota kumina, sipuli, valkosipuli ja chili öljyssä. Lisää hapankaali ja paista muutama minuutti. Lisää juurekset ja peruna ja paista vielä muutama minuutti sekoitellen. Lisää tomaatti, meirami , savupaprika, viinietikka, laakerinlehdet, 1/2 tl suolaa ja vesi ja kiehauta. Lisää linssit ja keitä, kunnes linssit ja juurekset ovat kypsiä. Poista laakerinlehdet. Mausta hunajalla, pippurilla ja tarvittaessa lisäsuolalla. Tarjoa jugurtin kera
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti