Jääkaapin perällä on hapankaalia ja punajuurta juuri sen verran, että niistä päästään herkullisesti eroon röstillä.
- 200 g hapankaalia silputtuna, purista kuivaksi
- 300 g perunaa raastettuna, purista kuivaksi
- 1 muna
- 2 rkl perunajauhoja
- suolaa, mustapippuria
- voita paistamiseen
Sekoita aineet. Nosta seosta lusikalla kuumalle paistinpannulle sulaan voihin, litistä lastalla ja paista molemmin puolin miedohkolla lämmöllä kauniin värisiksi.
- öljyä
- sipulia silppuna
- valkosipulia silppuna
- kylmäsavulohta silppuna
- etikkapunajuuria
- jugurttia
- hunajaa
Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä. Lisää lohi ja paista, kunnes lohi muuttuu vaaleanpunaiseksi. Sekoita jugurttiin hunajaa. Tarjoa lohiseos, jugurtti ja punajuuret röstien kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti