keskiviikko 25. lokakuuta 2023

Peruna-hapankaaliröstit

Jääkaapin perällä on hapankaalia ja punajuurta juuri sen verran, että niistä päästään herkullisesti eroon röstillä.

  • 200 g hapankaalia silputtuna, purista kuivaksi
  • 300 g perunaa raastettuna, purista kuivaksi
  • 1 muna
  • 2 rkl perunajauhoja
  • suolaa, mustapippuria
  • voita paistamiseen
Sekoita aineet. Nosta seosta lusikalla kuumalle paistinpannulle sulaan voihin, litistä lastalla ja paista molemmin puolin miedohkolla lämmöllä kauniin värisiksi.

  • öljyä
  • sipulia silppuna
  • valkosipulia silppuna
  • kylmäsavulohta silppuna
  • etikkapunajuuria
  • jugurttia
  • hunajaa
Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä. Lisää lohi ja paista, kunnes lohi muuttuu vaaleanpunaiseksi. Sekoita jugurttiin hunajaa. Tarjoa lohiseos, jugurtti ja punajuuret röstien kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti