Tänään helppo (ja tietysti superherkullinen) ateria työpäivän jälkeen.
- 1 punasipuli silppuna
- 1 chili silppuna
- 1 solovalkosipuli silppuna
- 2 rkl sesamoljyä
- 2 rkl voita
- 1 rkl chilikastiketta
- 1 rkl hunajaa
- 1 rkl balsamico valkoviinietikkaa
- 1 rkl soijakastiketta
- 1 rkl inkiväärisilppua
- pkt tofua
- pussi vihreitä papuja, poista kuivat kannat ja kypsennä melkein valmiiksi
- riisiä keitettynä pakkauksen ohjeen mukaan
Kuivaa tofu talouspaperilla ja leikkaa suupaloiksi. Jos sinulla on aikaa, laita lautasen päälle talouspaperi, tofupalat siihen, toinen paperi päälle ja jääkaappiin painon alle pariksi tunniksi. Itse käytin painona piimäpurkkia.
Kuumenna öljy wokissa ja paista sipulia, chiliä ja valkosipulia muutama minuutti. Lisää voi ja anna sulaa. Lisää tofu ja paista välillä sekoitellen, kunnes tofu saa väriä. Lisää pavut, chilikastike, hunaja, viinietikka, soija ja inkivääri ja paista vielä muutama minuutti. Tarjoa riisin kera.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti